Säännöllistä toimintaa

Tästä voit tutustua seurakuntamme eri toimintoihin nuorten parissa. Kaikki tapahtuu Koivistontalolla, ellei erikseen mainita. Jos mielestäsi jotain selvästi tärkeää puuttuu, olethan meihin yhteydessä ja kerrot mitä tänne tarvitaan!


Avoimet ovet

Avoimet ovet Koivistontalolla, jossa iltaisin yhteistä vaihtuvaa ohjelmaa. Tarjolla on voileipiä, juotavaa ja jonkunlaista pikkupurtavaa.

Perjantaisin klo 15-21. 

Bändi

Nuorten oma bänditoiminta. Ei vaadi aikaisempaa soitinkokemusta, tule kokeilemaan ja oppimaan. Mahdollisuuksia päästä eri tilaisuuksiin soittamaan tai vain fiilistellä kavereitten kanssa.

Lisätietoa Terolta

Keskiviikkoisin klo 16.00

Nuorten kuoro

Nuorten kuoro pääsee laulamaan ja esiintymään erilaisissa tilaisuuksissa. Lisätietoa kanttori Terhiltä

Ajankohta selkenee myöhemmin

Retket ja tapahtumat

Pyrimme järjestämään ja osallistumaan erilaisiin retkiin ja tapahtumiin. Tavoitteena on tarvota monipuolista tekemistä konserteista telttaretkiin. 

Katso onko retkelle tai tapahtumiin ilmoittautumisia auki tällä hetkellä ja tule mukaan! 

Isoskoulutus

Isoskoulutus mahdollistaa isosena toimimisen ripareilla ja muussa toiminnassa. Vuoden kestävässä koulutuksessa saat monia hyödyllisiä taitoja esimerkiksi ryhmänohjaamisesta. 

Joka toinen viikko, keskiviikkoisin klo 16:30-18:00

Leiritoiminta

Leireillä on aina mielekästä toimintaa! Olipa sitten koulutuspainotteinen leiri tai rennompi leiri, pääsee leirillä kuitenkin pitämään hauskaa ja olemaan kavereitten kanssa

Katso onko leirille ilmoittautumisia auki tällä hetkellä ja tule mukaan!

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita